• EHBO Valkenburg Zuid-Holland

Over ons

EHBO Vereniging ValkenburgZH is een bloeiende vereniging. Wij geven verschillen opleidingen, cursussen en herhalingen. Onze lessen worden gegeven door een gediplomeerd Oranje kruis kaderinstructeur, deze heeft ook een NRR certificering (Nederlandse Reanimatie Raad) en houden dit jaarlijks bij.

De lessen worden begeleid door een gediplomeerde LOTUS (Landelijke Opleiding Tot Uitbeelding van Slachtoffer), welke de verwondingen en ziektebeelden goed kan naspelen.
Voor de EHAK (Eerste Hulp Aan Kinderen) zetten wij ook een aantal kinderen in die onder begeleiding van de ervaren LOTUS de ongevallen kunnen naspelen.

Zou u graag met een groep, bedrijf of familie gezamenlijk een opleiding/cursus willen volgen, kunt u contact opnemen via het contactformulier. Wij zullen hier dan apart de opleiding/cursus voor inplannen.

De meeste cursusavonden zijn op maandag, dinsdag en woensdag.

Voor mensen met een druk leven en die toch hun EHBO willen bij houden is er de mogelijkheid om in 1 dag de vervolg cursus te doen.

Als vereniging geven wij ook de hulpverlening bij Uw evenement, mocht u hier interesse in hebben kunt u het aanvraag formulier invullen en wij zullen zo snel mogelijk contact opnemen met u.

Reacties zijn gesloten.